top of page
Altijd op zoek naar dat éne bedrijf dat positief kan verrassen

Over ons

Succesvol beleggen is een discipline. Relentless persuit of perfection. Een bedrijf is waard wat je ermee in de toekomst kan verdienen. Hoe beter je de toekomstige kasstromen in kan schatten hoe dichter je bij de echte waarde komt (intrinsieke waarde). Als de markt tijdelijk het niet zo vindt en het lager prijst is dit een mooi moment om in te stappen. Hoe groter het verschil hoe veiliger de belegging. Alleen tijd zorgt er dan voor dat de werkelijke waarde weer wordt gevonden.

Bij ACM zijn wij geinteresseerd in de intrinsieke waarde. En dan in het bijzonder de factoren die de intrinsieke waarde laten toenemen in de toekomst. Zo vinden wij de meest verbeterende groei bedrijven. Dit zijn de bedrijven die je graag in portefeuille hebt.

Onze diensten

Wij hebben passende oplossingen voor zowel individuele beleggers als professionele partijen.

Individuele beleggers

Onze zeer populaire abonnementsdienst is afgestemd op de behoefte van de individuele belegger.

 

Momenteel bieden wij hier een drietal long-only oplossingen: ACM-NL, ACM-UK en ACM-EU. Een heldere abonnementsdienst waarbij u het maximale uit onze research haalt met de minimal moeite voor uzelf. Zie ook www.acm-nl.com voor onze langstlopende en zeer succesvolle dienst.

Professionele beleggers

Op basis van maatwerk leveren wij hier equity research oplossingen. Dit is voor vermogensbeheerders, fondsen, family offices, hedge funds en institutionals. 

Zie het fact sheet van Independent Research Forum voor een aantal van onze diensten en resultaten.

Amsterdam Capital Management is lid van de European Association of Independent Research Providers (https://euroirp.com/)

shutterstock_1677166660.jpg
bottom of page